FITUR

PRODUK

2f58f329

2f58f329

KABEH STANDAR API6A, API6D LAN API16 KANG BISA DITAWAR

PILIHAN LEBIH PILIHAN.

Tansah ana produk sing cocog karo sarat sampeyan

PERFORMANE SING PESAN DEL PENGIRIMAN CEPAT LAN NGANGGO CEPAI CEPAI diwiwiti wiwit taun 2008, dilayani pasar luwih saka 10 taun. Kabeh manajemen lan kontrol kualitas ditindakake miturut standar API. Kabeh prosedur produksi dikontrol kanthi ketat.

bubar

PAWARTA

  • 11 November 2018 stream flo perusahaan Kanada

    Sugeng rawuh ing Kanada Stream Flo Company kanggo ngunjungi cepai Ing 14:00 sore tanggal 11 November 2018, Curtis altmiks, direktur tuku global Stream Flo Company ing Kanada, lan Trish Nadeau, auditor rantai pasokan, diiringi Cai Hui, manajer umum Shang ...

  • 2017.30.3 Perusahaan Oman Layanan Minyak

    Sugeng rawuh Pak Shan saka Oman marani Cepai Tanggal 30 Maret 2017, Pak Shan, manajer umum Perusahaan Jasa Perminyakan Timur Tengah ing Oman, dikancani karo panjarwa Pak Wang Lin, ngunjungi Cepai kanthi langsung. Iki kunjungan pertama Pak Shan menyang Cepai. Dadi ...

  • 18 Maret 2017 - Pelanggan Mesir Pak Khaled

    Sugeng rawuh klien Mesir Pak Khaled lan mitranipun ngunjungi Cepai Ing esuk tanggal 18 Maret 2017, papat klien Mesir, Pak Khaled lan Pak hangcame menyang Kulon kanggo kunjungan lan pengawasan, diiringi manajer perdagangan manca negara Liang Yuexing. . Ing 20 ...

  • 8 Maret 2017 Bestway oilfield Inc.

    Sugeng rawuh Mr.Gus.Dwairy, kepala BESTWAY OILFIELD INC., AS, nuntun delegasi kanggo ngunjungi CEPAI. Ing tanggal 8 Maret 2017, kepala ING PUNCA TERBAIK, Mr.Gus Dwairy, Mr.Ronny. Dwairy lan Mr. Li Lianggen teka ing Cepai kanggo kunjungan lan investigasi kanggo diskus ...

  • Sugeng rawuh Pak Paul Wang, Ketua Pabrik Internasional C&W Amerika Serikat kanggo ngunjungi perusahaan lan menehi pandhuan kanggo tugas kita.

    Jam 9:00 esuk tanggal 7 Maret, Paul Wang, Ketua Fabricator Internasional C&W Amerika Serikat, diiringi Zhong Cheng, manajer cabang Shanghai, dheweke teka ing Cepai Group kanggo dikunjungi lan diselidiki. Pak Liang ...