Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • CASING HEADS

    KEPALA CASING

    Aksesoris Standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing pas kanggo kahanan operasi sing beda miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH 
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • Christmas Tree and Wellheads

    Wit Natal lan Wellheads

    Wit Natal lan Wellheads Standar sesuai karo API 6A Edisi 21 paling anyar, lan nggunakake bahan sing pas kanggo macem-macem kahanan operasi miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4
    Kelas Bahan: AA ~ HH
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2
    Kelas Suhu: LU
  • Metal Two-Piece Floating Ball Valve

    Katup Bal Ngambang Loro Logam

    Valve Ball Standar selaras karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • BALL SCREW OPERATOR Gate Valve

    OPERATOR SCREW BALL SCREW Valve

    Katup gerbang BSO (Ball Screw Operator) standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing pas kanggo kondisi operasi sing beda miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH 
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2  
    Kelas Suhu: LU
  • DUAL PLATE CHECK VALVE

    KATU Cek Piring DUAL

    Katup gerbang Priksa standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 T
    kelas kaisar: LU
  • Expanding Through Conduit Gate Valve for API6A Standard

    Ngembangake Liwat Katup Gerbang Conduit kanggo Standar API6A

    Katup gerbang WKM standar sesuai karo API 6A Edisi 21 paling anyar, lan nggunakake bahan sing pas kanggo macem-macem layanan miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • Hydraulic Operated Gate Valve

    Katup Gerbang sing Dioperasikan Hidrolik

    Katup gerbang Hidrolik standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU
  • Screw Type Mud Valve for API6A Standard

    Screw Type Mud Valve kanggo API6A Standard

    Katup Mud standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ HH  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2  
    Kelas Suhu: LU
  • Manual Gate Valve for API6A Standard

    Katup Gerbang Manual kanggo Standar API6A

    Katup gerbang FC standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: PU
  • External Sleeve Cage Chock Valve

    Katup Sleeve Cage Lengan Eksternal

    Katup Chock standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: LU