Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Cast steel swing check valve

    Katup priksa ayunan baja cor

    Cast Swing Check Valve sing diproduksi CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Swing Check Valve saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel lift check valve

    Katup mriksa angkat baja palsu

    Katup Piston Check Forged sing digawe CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Piston Priksa Forged kanthi macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Double disc check valve

    Katup mriksa disk dobel

    Dual Check Valve sing diproduksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Ganda Priksa macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.