Manifolds

Katrangan singkat:

Katup gerbang FC standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: PU


Detail Produk

Tag Produk

图片1

Manifolds keselak

Choke Manifold diadopsi kanggo nglakokake teknik tekanan keseimbangan sumur-sumur anyar. Choke Manifold bisa nyingkiri polusi lapisan minyak lan ningkatake kacepetan pengeboran lan kontrol blowout kanthi efektif. Manifold tersedak kalebu katup keselak, katup gerbang, pipa garis, perlengkapan, alat pengukur tekanan lan komponen liyane. CEPAI Drilltech nyedhiyakake macem-macem choke manifold saka 2-1 / 16 "~ 4-1 / 16", kanthi tekanan kerja 2.000PSI ~ 20.000PSI saben API SPEC 16C / 6A.

Pateni Manifolds

Pateni macem-macem alat sing dibutuhake ing sistem kontrol kanthi apik kanggo mompa cairan pengeboran menyang tong sumur utawa nyuntikake banyu menyang sumur. Iki kalebu katup, katup gerbang, alat pengukur tekanan lan pipa garis. CEPAI nyedhiyakake macem-macem macem-macem mateni saka 2-1 / 16 "~ 4-1 / 16", kanthi tekanan kerja 2.000PSI ~ 20.000PSI miturut API SPEC 16C / 6A.

2

Manifold Mud Drilling

Manifol lendir pengeboran kasusun saka katup lendhut, serikat bola tekanan tinggi, serikat inti tekanan tinggi, tee, selang tekanan tinggi, siku, pengukur tekanan, lan sendi kirik dll. CEPAI Drilltech nyedhiyakake macem-macem lendhut saka 2 "~ 4", kanthi tekanan kerja 2.000PSI ~ 10.000PSI saben API SPEC 16C / 6A

Manifold Tes Lumahing

Kasedhiya konfigurasi standar wit uji lumahing. Biasane kalebu swab, master ndhuwur, produksi, lan mateni katup garis. Desain uga kasedhiya ing katup induk ngisor sing ana ing sangisore swivel. Uji lumahing utawa Wit Campuran Sumur ukuran saka 3 1/16 "nganti 7 1/16" lan 5.000 psi nganti 15.000 psi (suhu saka -50 ° F nganti 350 ° F). Konfigurasi khusus uga kasedhiya yen dijaluk.

Tekanan Tinggi Choke & Kill Manifolds

Kanthi nggabungake komponen kayata Coklat sing Bisa disetel lan Positif, Nyedhot Pengeboran Hidrolik, Flensa API, Serikat Serat Hammer, Geser Geser API, Adaptor, Kancing, Blinds, Crossovers lan Fittings, Choke Control Console, High Pressure Manifold Pressure, High Pressure Gate Valves (Katup Gerbang Manual lan Hidrolik), Katup Colokan Tekanan Tinggi, Salib palsu, Tenda palsu, Siku Radius Panjang, Majelis Tes Tes, Fittings Tes, lan Valves Gerbang, Plastik, Vales Mud, Drop Fitting Manifold , Katup Priksa Tekanan Tinggi, Titik palsu lan Siku Palsu Union gumantung karo aplikasi saka kasedhiyan stok dhewe, CEPAI bisa ngontrol kualitas lan pamrograman sistem sing rumit banget. CEPAI kepengin banget kerja sama karo klien kanggo nyedhiyakake solusi sing tepat kanggo proyek masing-masing. Yen ditrapake utawa kanggo memenuhi persyaratan klien lan diwenehake kanthi disertifikasi dening pihak katelu independen.

3
4
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk