Katup Sleeve Cage Lengan Eksternal

Katrangan singkat:

Katup Chock standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Katup Chock CEPAI kalebu Katup Chock Positif, Katup Chock sing Bisa disetel, Katup Jarum Chock, Valve Chock Lengan Eksternal, klep iki ditawakake CEPAI menyang macem-macem negara, lan kabeh desain miturut API6A Spesifikasi, uga, kita bisa ngrancang lan nggawe khusus katup coklat adhedhasar macem-macem syarat. Kursi lan jarum katup digawe saka paduan sing atos, sing nambah resistansi korosi, kinerja resistensi pembilasan, lan bahan nozel throttle sing digawe saka keramik utawa paduan keras, torsi katup jinis Cage yaiku torsi cilik, bisa nyetel lan ngilangi cairan lsp, ngontrol tingkat aliran kanthi ngganti nozel katup kanthi ukuran sing beda-beda.

Spesifikasi Desain:
Katup Chock standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk:
◆ Impaksi cilik lan gangguan cairan

◆ Bahan awak / bonnet kalebu baja karbon, baja campuran, baja tahan karat lan stainless steel dupleks
◆ Pilihan awak salaras utawa amba
◆ Katup bisa otomatis nganggo aktuator listrik utawa pneumatik
◆ Logam nganti logam dipateni sesuai karo ANSI kelas VI & V

Jeneng Katup Chock
Model Katup Chock Positif / Katup Chock sing Luwes / Katup Jarum Chock / Kancing Chock Lengan Eksternal
Tekanan 2000PSI ~ 15000PSI
Dhiameter 2-1 / 16 "~ 7-1 / 16" (46mm ~ 230mm)
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

 

Chock Positif

• Kit konversi lapangan saka positip dadi keselak sing luwes lan bisa uga kosok balene.
• Kacang bonet kanthi bolongan bolongan kanggo keamanan sajrone dilayani.
• Bahan awak / bonnet kalebu, baja karbon, baja paduan, stainless steel lan stainless steel duplex supaya cocog karo macem-macem aplikasi.

Ukuran kacang
Tambah antara diameter ukuran kacang 0,4 mm (1/64 in) nganti 50,8 mm (128/64 in).
Bahan konstruksi kacang sing beda-beda
• Baja tahan karat • Baris stiker • Baris keramik • Baris karbida tungsten
Konstruksi kacang buncis dhasar kanggo Fixed Bean Choke

1
2
3

Angkat Gas keselak
Katup kontrol aliran angkat gas digawe konfigurasi awak salaras lan amba kanthi sambungan flange, utas utawa las pungkasan.

Kanthi macem-macem ukuran lan bahan trim, katup iki nggunakake plug profil sing dipindhah menyang kursi kanggo beda-beda kisaran aliran sing pas supaya bisa ngontrol aliran sing apik. 
Katup kontrol JVS dadi katup pilihan ing pirang-pirang instalasi gas.

Plug & Cage Chock Valve
Potong plug lan kandhang nggunakake colokan padat kanthi bolongan balancing tekanan sing pindhah ing njero kandhang port kanggo ngontrol aliran. Desain iki nyedhiyakake kapasitas aliran maksimum kanggo katup cekak kandhang. Ing posisi sing tertutup, colokan obah mudhun nutup port ing kandhang aliran lan kontak karo cincin kursi kanggo nutup fungsi positif. Aliran diarahake menyang trim liwat port lan impinges ing tengah kandhang aliran.

Ex Valve Chock lengan Lengan
Potong jinis lengan eksternal nggunakake lengen klambi sing obah ing njaba kandhang sing dilindhungi kanggo ngontrol aliran. Desain kursi logam kanggo logam (karbida tungsten karbida) ing sisih njaba lengen aliran lan metu saka aliran kecepatan dhuwur bisa dipateni kanthi positif lan umur kursi luwih dawa. Elemen pengontrol (lengan lengan) gerakane ing rezim kecepatan ngisor lan nyebabake resistensi erosi sing dhuwur kanggo desain trim iki. Aplikasi choke kasebut kalebu tetes tekanan tinggi lan cairan kanthi padatan entrained kayata pasir formasi. Potong iki biasane diwenehake ing tungsten karbida

Foto Produksi

1
2
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita