Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Two piece cast fixed ball valve

    Katup werni cor rong potongan

    Rong Katup Bola Trunnion Cast diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Ball Trunnion Cast Two Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Two piece forged fixed ball valve

    Katup werni ditempa loro potong

    Two Valve Forged Trunnion Ball Valve diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Bola Trunnion Semprot Rong Bahan kanggo macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Three piece cast fixed ball valve

    Katup werni cor telung potong

    Three Valve Cast Trunnion Ball Valveproduksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium kasebut ing pipa. Pilih Katup Bola Trunnion Cast Three Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Three piece forged fixed ball valve

    Katup bal ditemplek telung potong

    Katup Ball Trunnion Forged Tiga Piece sing digawe dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Bola Trunnion Forged Tiga Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Cast steel swing check valve

    Katup priksa ayunan baja cor

    Cast Swing Check Valve sing diproduksi CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Swing Check Valve saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel lift check valve

    Katup mriksa angkat baja palsu

    Katup Piston Check Forged sing digawe CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Piston Priksa Forged kanthi macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Double disc check valve

    Katup mriksa disk dobel

    Dual Check Valve sing diproduksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Ganda Priksa macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Cast steel gate valve

    Katup gerbang baja cor

    Cast Gate Valve dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Cast Gate Valve saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel gate valve

    Katup gerbang baja palsu

    Katup Gerbang Forged diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Gerbang Forged saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Cast steel globe valve

    Katup bola baja baja

    Cast Globe Valve sing digawe CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Globe Cast saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel globe valve

    Katup globe baja palsu

    Katup Globe Fordge sing diproduksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium kasebut ing pipa. Pilih Fordge Globe Valve saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Flat valve

    Katup rata

    Katup gerbang FC, ditampilake kanthi kinerja tinggi lan panyegelan arah loro, dirancang lan diproduksi miturut teknologi paling canggih ing donya. Iki minangka mitra katup gerbang FC sing menehi kinerja sing cukup apik miturut layanan tekanan tinggi. Iki ditrapake kanggo sumur minyak lan gas, wit Natal lan keselak lan mateni manifold kanthi nilai 5,000Psi nganti 20.000Psi. Ora perlu alat khusus nalika ngganti gerbang katup lan kursi.