Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Cast steel globe valve

    Katup bola baja baja

    Cast Globe Valve sing digawe CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Globe Cast saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel globe valve

    Katup globe baja palsu

    Katup Globe Fordge sing diproduksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium kasebut ing pipa. Pilih Fordge Globe Valve saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.