Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Flat valve

    Katup rata

    Katup gerbang FC, ditampilake kanthi kinerja tinggi lan panyegelan arah loro, dirancang lan diproduksi miturut teknologi paling canggih ing donya. Iki minangka mitra katup gerbang FC sing menehi kinerja sing cukup apik miturut layanan tekanan tinggi. Iki ditrapake kanggo sumur minyak lan gas, wit Natal lan keselak lan mateni manifold kanthi nilai 5,000Psi nganti 20.000Psi. Ora perlu alat khusus nalika ngganti gerbang katup lan kursi.