Katup Gerbang Manual kanggo Standar API6A

Katrangan singkat:

Katup gerbang FC standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: PU


Detail Produk

Tag Produk

Katup gerbang FC CEPAI, ditampilake kanthi kinerja tinggi lan panyegelan arah loro, dirancang lan diproduksi miturut teknologi paling canggih ing donya. Iki minangka mitra katup gerbang FC sing menehi kinerja sing cukup apik miturut layanan tekanan tinggi. Iki ditrapake kanggo sumur minyak lan gas, wit Natal lan keselak lan mateni manifold kanthi nilai 5,000Psi nganti 20.000Psi. Ora perlu alat khusus nalika ngganti gerbang katup lan kursi.

Spesifikasi Desain:

Katup gerbang FC standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.

Tingkat Spesifikasi Produk PSL1 ~ 4
Kelas Bahan AA ~ FF
Kebutuhan Kinerja PR1-PR2
Kelas Suhu PU

Parameter

Jeneng Katup gerbang papan
Model Katup gerbang FC Slab
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Dhiameter 1-13 / 16 ”~ 9” (46mm ~ 230mm)
Makarya Temperatur  -60 ℃ ~ 121 ℃ (KU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Fitur Produk:

1

 Awak katup lan bonet katup
◆ Torsi operasi cilik
◆ Sealing logam dobel kanggo awak katup lan bonnet
 Kanggo gerbang posisi apa wae, segel kursi mburi logam nganti logam. 
◆ Puting pelincir supaya gampang dirawat.
◆ Pandhuan disk katup kanggo njamin pelumasan awak katup lan proteksi permukaan disk katup. 
 Sambungan flanged
◆ Operasi manual utawa Hidrolik. 
◆ Desain sing ramah pangguna nggawe operasi dadi proyek sing gampang lan max ngirit biaya.

Data Teknis Katup Gerbang Manual FC.

Ukurane

5.000 psi

10.000 psi

15.000 psi

2 1/16 "

2 9/16 "

3 1/16 "

 

3 1/8 "

   

4 1/16 "

5 1/8 "

7 1/16 "

 

Data Teknis Katup Gerbang Hidrolik FC

Ukurane

5.000 psi

10.000 psi

15.000 psi

20.000 psi

2 1/16 "

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

2 9/16 "

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

3 1/16 "

 

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

3 1/8 "

     

4 1/16 "

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

5 1/8 "

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

 

7 1/16 "

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

√ (nganggo tuas)

 

Mbijih Fitur:

Katup gerbang FCPP lan FLS CEPAI yaiku desain bosen, ngilangi tekanan mudhun lan Vortex kanthi efektif, nyuda partikel padhet ing cairan, jinis segel khusus, lan jelas nyuda torsi switch, logam menyang segel logam ing antarane awak katup lan bonet, gerbang lan kursi, lumahing gerbang overlay alloy kanthi proses lapisan semprotan supersonik lan dering kursi kanthi lapisan paduan keras, sing nduweni fitur kinerja anti-korosif sing dhuwur lan resistensi nyandhang sing apik, cincin kursi dipasang kanthi piring tetep, sing nduweni stabilitas sing apik, desain segel mburi kanggo batang sing gampang kanggo ngganti kemasan ing tekanan, sak sisih bonnet dilengkapi katup injeksi pelumas, kanggo nambah pelumas segel, sing bisa nambah panyegelan lan pelumas kinerja, lan aktuator pneumatik (hidrolik) bisa dilengkapi miturut kebutuhan pelanggan.

Foto Produksi

1
2
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita