KATU Cek Piring DUAL

Katrangan singkat:

Katup gerbang Priksa standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 T
kelas kaisar: LU


Detail Produk

Tag Produk

CEPAI's API6A Check Valve bisa dipérang dadi telung jinis, yaiku Swing check Valve, Piston Check Valve lan Lift Check Valve, kabeh katup iki dirancang minangka standar edisi API 6A 21. Dheweke mili menyang siji arah lan sambungan pungkasan tundhuk karo API Spek 6A, segel logam-menyang-logam nggawe kinerja stabil kanggo tekanan dhuwur, kahanan suhu dhuwur. Iki digunakake kanggo macem-macem Chock lan wit Natal, CEPAI bisa menehi ukuran bolong saka 2-1 / 16 nganti 7-1 / 16 inci, lan tekanan antara 2000 nganti 15000psi.

Spesifikasi Desain:
Katup gerbang Priksa standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk:
◆ Segel sing bisa dipercaya, lan tekanan luwih akeh luwih akeh panyegelan
◆ Swara geter cilik

◆ Lumahing segel ing antarane gerbang lan awak dilas karo paduan sing atos, sing nduweni kinerja resistensi nyandhang sing apik
◆ Struktur katup mriksa bisa jinis Angkat, Swing utawa Piston.

Jeneng Priksa Valve
Model Katup Priksa Jenis Piston / Katup Cek Jenis Angkat / Katup Priksa Jenis Swing
Tekanan 2000PSI ~ 15000PSI
Dhiameter 2-1 / 16 ~ 7-1 / 16 (52mm ~ 180mm)
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (KU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Foto Produksi

1
2
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita