Ngembangake Liwat Katup Gerbang Conduit kanggo Standar API6A

Katrangan singkat:

Katup gerbang WKM standar sesuai karo API 6A Edisi 21 paling anyar, lan nggunakake bahan sing pas kanggo macem-macem layanan miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Ngembangake Katup Gerbang
Katup gerbang WKM CEPAI, desain bantalan lengkap, kanthi efektif ngilangi penurunan tekanan lan Vortex, nyuda flushing partikel padhet ing cairan, gerbang katup kanthi struktur penyegelan mekanik, sing ora mbutuhake tekanan cairan lan kinerja panyegelan sing apik, operasi torsi sithik nalika mbukak lan operasi sing cedhak, lan kurang nyandhang ing antarane gerbang katup lan kursi, logam nganti segel logam ing antarane bonnet katup lan awak, segel alus utawa logam nganti segel logam ing antarane gerbang katup lan kursi katup, nyuntik segel liwat katup injeksi kanthi periodik kanggo nambah kinerja panyegelan katup

Menapa malih
Gerbang gaya ngembang digunakake ing Seri NW lan Katup Gerbang RWI. Desain gerbang populer iki digunakake ing katup manual kanggo ngasilake kekuwatan sing dhuwur tumrap kursi hulu lan hilir kanthi serentak nalika roda tangan dikencengi. Kekuwatan iki nyebabake segel mekanik sing kenceng sing ora kena pengaruh fluktuasi tekanan utawa geter. Gerbang sing nggedhekake ngidini segel mekanik positif ing loro kursi, ing hulu lan ing hilir, kanthi utawa tanpa tekanan garis. Déwan gerbang nggunakake wajah gerbang sudut sing ambruk nalika lelungan. Nalika ditutup, awak mandheg nyebabake lelungan mudhun luwih mudhun kanggo meksa pasuryan njaba gerbang kanggo mengaruhi segel aliran garis positif. Nalika dibukak, mandeg bonet nyebabake lelungan munggah luwih meksa supaya pasuryan ngisor ngembang lan segel ing kursi kanggo ngisolasi aliran saka rongga awak katup.

Spesifikasi Desain:
Katup gerbang WKM standar sesuai karo API 6A Edisi 21 paling anyar, lan nggunakake bahan sing pas kanggo macem-macem layanan miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk:
◆ Casting body katup

◆ Gandha Blok-lan-Bleed
◆ Tutup Positif Baleni
◆ Nyuda awak termal eksternal

1
Jeneng Ngembangake Katup Gerbang
Model Katup gerbang WKM
Tekanan 2000PSI ~ 10000PSI
Dhiameter 1-13 / 16 "~ 7-1 / 16"
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Mbijih Fitur:
Katup gerbang WKM CEPAI, sing bahan kanggo Casting (A487GR9 UTAWA A487-4C), dirancang kanggo kepala minyak Minyak lan gas alam, jinis kursi bisa didandani lan ngambang, digunakake kanggo kemasan suhu tinggi.

Foto Produksi

2
3
4
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita