Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Manifolds

    Manifolds

    Katup gerbang FC standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
    Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
    Kelas Bahan: AA ~ FF  
    Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
    Kelas Suhu: PU