Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Cast steel gate valve

    Katup gerbang baja cor

    Cast Gate Valve dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Cast Gate Valve saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel gate valve

    Katup gerbang baja palsu

    Katup Gerbang Forged diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Gerbang Forged saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.