Screw Type Mud Valve kanggo API6A Standard

Katrangan singkat:

Katup Mud standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2  
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Katup Mud CEPAI, Desain sing dipercaya kanggo layanan tugas sing abot banget ing kahanan sing kasar lan direkayasa kanggo syarat layanan ladang minyak sing angel, desain kanggo katup lendhut duwe segel alus lan logam kanggo struktur segel logam, drive sekrup dobel, mbukak cepet lan cepet, segel sing dipercaya nggawe umur panjang, lan bonet bisa dicopot kanthi gampang kanggo mriksa trims tinimbang misahake kabeh bagean katup. Koneksi CEPAI duwe jinis flange, union, sekrup lan las.

Spesifikasi Desain:

Katup Mud standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk:
◆ Garis campuran tekanan dhuwur

◆ Katup blok sistem pengeboran tekanan dhuwur
◆ Manifold produksi • Manifold standpipe
◆ Sistem kumpul produksi • Katup blok Manifold Pump

Jeneng Katup Mud
Model Katup Mud Tipe Flange / Katup Mud Tipe Union / Katup Mud Tipe / Katup Mud Tipe sekrup
Tekanan 2000PSI ~ 7500PSI
Dhiameter 2 ”~ 5” (46mm ~ 230mm)
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Mbijih Fitur:
Desain papan lempeng ngambang
Gerbang papan kanthi sambungan batang slot "T" ngidini gerbang ngambang menyang kursi sing nyedhiyakake segel responsif tekanan sing luwih kenceng.

Kemampuan ndandani lapangan ing baris
Bonet kasebut gampang dicopot kanggo inspeksi bagean internal lan / utawa panggantos tanpa nyopot katup saka garis kasebut. Implikasi desain iki ngidini layanan cepet lan gampang tanpa mbutuhake alat khusus.

Bantalan rol tugas sing abot
Bantalan rol gagang gagang tugas sing abot lan abot nyuda torsi. Desain kursi tahan banteng sing apik, tahan abrasi.

Majelis kursi kalebu rong cincin insert / dhukungan saka stainless steel sing elastomer sing tangguh kaiket kanthi permanen.

Elastomer nyedhiyakake mati sawise nggunakake dawa ing layanan kasar. Dering stainless steel tahan korosi lan erosi. Dering dirancang khusus kanggo njamin kekuatan ikatan maksimal kanggo elastomer. Desain sepotong nggawe penggantian lapangan luwih gampang.

Alignment kursi ngunci
Déwan kursi dirancang karo "kunci kulit" logam sing jangkar kursi ing sisih ngisor katup. Desain iki njamin keselarasan kursi sing akurat kanthi resistensi minimal aliran.

Awak nganggo cincin
Lumahing nganggo paduan sing atos ing ndhuwur bisa uga dipasang ing sisih lor kursi. Cincin kasebut nambah umur katup kanthi nyerep nganggo erosif sing bisa ngrusak awak ing sekitar area bolongan kursi.

Desain batang munggah
DM 7500 nggunakake desain gagang sing munggah sing ngisolasi lan nglindhungi utas saka medium garis. Batang sing munggah uga nuduhake posisi gerbang.

Lensa indikator posisi visual
Lensa indikator posisi sing jelas ngidini operator bisa milih apa katup mbukak utawa ditutup. Lensa indikator uga mbantu nglindhungi utas batang saka cuaca.

Pengepakan batang sing bisa diganti
Pengepakan batang bisa diganti tanpa nyopot bonnet saka katup (3 "- 6") ngirit wektu nalika perawatan iki dibutuhake (cathet: tekanan garis lan katup kudu diresiki sadurunge nindakake pangopènan iki).

Desain sing diresiki aliran
Wilayah rongga awak dirancang supaya "flushing" terus-terusan nganggo aliran cairan. Tindakan iki ngalangi katup "sanding", sanajan ing instalasi standpipe.

Foto Produksi

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita