Katup Bal Ngambang Loro Logam

Katrangan singkat:

Valve Ball Standar selaras karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Klep bal API6A CEPAI duwe macem-macem jinis, kayata katup, trunnion sing dipasang, katup bola ndhuwur, lsp. Katup bal API API 6A CEPAI dirancang kanggo peralatan wit Wellhead lan Natal, lan uga kanggo lingkungan khusus sing beda-beda kanthi macem-macem cairan kayata asem ekstrem layanan gas, njamin level paling dhuwur ing lingkungan sing beda-beda kayata suhu lan aplikasi tekanan tinggi, katup bola CEPAI bisa nyedhiyakake kekuwatan lan kekuwatan sing dibutuhake ing lingkungan khusus kanggo memenuhi standar pelanggan. Operasi bisa dadi gir Cacing, pneumatik lan Hidrolik

Spesifikasi Desain:
Valve Ball Standar selaras karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk:
◆ Dobel Blok lan desain Bleed (DBB)
◆ Tiga jinis bagean struktur baja forge, gampang dipasang lan didandani
◆ Kursi ngambang ing antarane kursi werni lan katup sing bisa dipasang kanthi luwih kenceng lan kinerja panyegelan sing apik
◆ Katup kanthi nyopir mekanisme kinerja dhuwur, torsi cilik
◆ Batang geni, anti-statis, anti-blowout
◆ supersonik nyemprotake paduan keras kanggo gerbang lan desain segel bali
◆ Lembut utawa logam sing lungguh nganggo hardfacing ing werni lan kursi

Jeneng Katup Bola
Model Katup Bola Pneumatik / Katup Bola Listrik / Katup Bal Entri Paling Dhuwur / Katup Bal Ngambang
Tekanan 2000PSI ~ 10000PSI
Dhiameter 2-1 / 16 "~ 9" (52mm ~ 230mm)
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Foto Produksi

1
2
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita