Katup Gerbang sing Dioperasikan Hidrolik

Katrangan singkat:

Katup gerbang Hidrolik standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ FF  
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:
CEPAI desain katup Gerbang Hidrolik API-6A dadi katup wellhead, ditrapake kanggo sumur minyak lan gas. Dirancang, diproduksi lan dites saben API Spesifikasi. 6A. Katup mbukak lan cedhak dikontrol nganggo piston hidrolik, sing bisa luwih aman lan luwih cepet, pengepakan lan kursi batang katup yaiku struktur penyegelan panyimpenan energi elastis, sing nduweni kinerja segel sing apik, lan katup kanthi batang buntut keseimbangan, torsi katup ngisor lan fungsi indikasi, Kajaba iku, aktuator akting kaping pindho mbutuhake tenaga hidrolik kanggo mbukak lan nutup, sing bisa menehi kontrol positif sajrone makarya. Katup gerbang HYD asring digunakake ing industri minyak lan gas. Cathetan: Aktuator hidrolik: tekanan kerja 3000psi lan sambungan NPT 1/2 "

Spesifikasi Desain:
Katup gerbang Hidrolik standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing cocog kanggo layanan H2S miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ FF Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk Valve HYD GATE:
◆ Batang balancing sing ngidini gerbang tetep ing posisi kajaba listrik hidrolik diwenehake kanggo aktuator kanggo mbukak utawa nutup katup kanthi positif

◆ Gerbang menyang kursi, kursi menyang awak, segel bonnet lan kursi mburi gagang yaiku logam kanggo panyegelan logam
◆ Aktuator akting dobel Linear njamin katup bukaan kanthi cepet sajrone 30 detik.

Jeneng Katup Gerbang Hidrolik
Model Katup gerbang HYD
Tekanan 5000PSI ~ 20000PSI
Dhiameter 1-13 / 16 "~ 13-5 / 8" (46mm ~ 346mm)
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Data Teknis Katup Gerbang BSO.

Jeneng

ukuran

meksa (psi)

Spesifikasi

Katup gerbang sekrup bola

3-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

4-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

9 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

Foto Produksi

1
2
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita