OPERATOR SCREW BALL SCREW Valve

Katrangan singkat:

Katup gerbang BSO (Ball Screw Operator) standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing pas kanggo kondisi operasi sing beda miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH 
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2  
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:
Katup gerbang BSO (Ball Screw Operator) CEPAI kasedhiya kanthi ukuran 4-1 / 16 ", 5-1 / 8" lan 7-1 / 16 ", lan tekanan tekan 10.000psi nganti 15.000psi.

Struktur sekrup bola ngilangi amplifikasi struktur gir, lan bisa dioperasikake kanthi sapratelone torsi dibandhingake katup normal sing ana tekanan sing dibutuhake, sing bisa luwih aman lan luwih cepet. Pengepakan lan kursi batang katup minangka struktur penyegelan panyimpenan energi elastis, sing nduweni kinerja segel sing apik, katup kanthi rod buntut keseimbangan, torsi katup ngisor lan fungsi indikasi, lan struktur batang seimbang, lan dilengkapi indikator switch, operator sekrup bola CEPAI katup gerbang cocok kanggo katup tekanan dhuwur diameter gedhe

Spesifikasi Desain:
Katup gerbang BSO (Ball Screw Operator) standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing pas kanggo kondisi operasi sing beda miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk VALO GATE BSO:
◆ Bore lengkap, loro cara nutup cara bisa mateni medium saka hulu lan mudhun

◆ Cladding karo Inconel kanggo internal, bisa nambah korosi tahan tekanan tinggi lan kuwat, cocog kanggo gas cangkang.
◆ Desain sing ramah pangguna nggawe operasi dadi proyek sing gampang lan maksimal ngirit biaya.

Jeneng Katup gerbang Operator Screw Ball
Model Katup gerbang BSO
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Dhiameter 3-1 / 16 "~ 9" (46mm ~ 230mm)
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2

Data Teknis Katup Gerbang BSO.

Jeneng

ukuran

meksa (psi)

Spesifikasi

Katup gerbang Operator Screw Ball

3-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

4-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

5-1 / 8 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

10000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

7-1 / 16 "

15000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

9 "

5000

PSL1 ~ 4 / PR1 ~ 2 / LU / AA ~ HH

Mbijih Fitur:
Ball Screw Operator (BSO) Gate Valve, bisa diarani katup frac. Katup gerbang Operator BSO yaiku katup isolasi tekanan tinggi lan dipasang ing sisih ndhuwur sumur, minangka bagean utama wit Natal, katup frac iki migunani banget kanggo operasi fraktur, bisa ngisolasi cairan kasebut saka sumur. Kajaba iku, katup frac bisa ditemokake ing pirang-pirang frac panggung kanthi kahanan sing paling angel. Sambungan pungkasan katup gerbang BSO / Frac bisa diapit lan dipasang, uga katup bisa dioperasikake karo aktuator, sing luwih gampang dibukak operator. Umumé, katup Frac / BSO minangka desain arah sing luwih fleksibel kanggo ngontrol arah aliran stream hidrokarbon. 

Produksi Pgambar

1
2
3
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita