KEPALA CASING

Katrangan singkat:

Aksesoris Standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing pas kanggo kahanan operasi sing beda miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4   
Kelas Bahan: AA ~ HH 
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2 
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

CEPAI ngasilake kepala tubing / casing, gantungan lan Flange adaptor ing kabeh ukuran lan peringkat tekanan. Kepala casing minangka bagean paling ngisor saka rakitan wellhead lan mesthi sinambung menyang tali casing lumahing. Ndhukung wellhead pengeboran sabanjure lan peralatan rampung. Flensa Adaptor Populer yaiku Flange Adaptor bertingkat ganda, Flensa Pendamping, lan Adaptor X Union. Pelanggan bisa nggunakake Flange Adaptor kanggo transisi kanthi ukuran nominal lan / utawa rating tekanan. Flang Adaptor duwe dhuwur umume minimal, utawa kekandelan sing ditemtokake pelanggan, jumbuh karo pertimbangan desain. Tutup wit dipasang ing sisih ndhuwur Pohon Natal kanggo akses cepet menyang tubing bolongan liwat Tester Lubricator Adapter kanggo uji coba bolongan ngisor, nginstal katup tekanan mburi lan sapiturute. Adaptor Uji Lubang Ngisor ngidini cara fleksibel mlebu bolongan pipa. Adaptor Uji Lubang Ngisor digunakake ing endi unit flanged integral. Adaptor kasebut dilengkapi macem-macem ukuran, lan tekanan kerja nganti 20.000PSI.

Spesifikasi Desain:
Aksesoris Standar sesuai karo API 6A Edisi paling anyar kaping 21, lan nggunakake bahan sing pas kanggo kahanan operasi sing beda miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

Fitur Produk:

◆ C-22 nampa gantungan casing penyegelan C-21 sing ora nganggo cincin segel H, gantungan casing penyegelan otomatis C-22 & C-122.
◆ C-22-BP-ET duwe sekrup kunci lock-protector ing flens ndhuwur.
◆ C-22 ngilangake kebutuhan sekrup kunci kanggo njaga pelindung mangkuk.
◆ Preparasi ngisor bisa uga nganggo Utas lanang, Utas Wanita,
◆ Ndhukung pencegahan blowout nalika bolongan dilatih kanggo tali casing sabanjure.
◆ Nyedhiyakake kanggo nundha lan ngemas tali casing sabanjure.
◆ Nyedhiyakake outlet kanggo akses annular.
◆ Nyedhiyakake kanggo nyoba BOP nalika ngebur.

◆ Mangkuk lurus nyegah pengunci irisan pelindung mangkuk, gantungan casing lan colokan test.
◆ Seal bolong kurang bisa rusak nalika ngebur.
◆ Plat basa sing bisa dicopot kasedhiya kanggo kepala C-22 nyedhiyakake penghematan wektu
lan nambah nilai amarga panggunaan properti sing diduweni pelanggan luwih apik.
◆ C-22-EG nyuda jumlah jalur bocor, nyuda biaya lan nambah keamanan
amarga ora prelu makarya ing ngisor BOP.

 

Jeneng TUBING / CASING HEAD / HANGERS / ADAPTER / GOATS / FLANGE / CROSS / TEE
Model AKSESORI
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Dhiameter 1-1 / 16 "~ 13-5 / 8"
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2


Data Teknis saka
Flange Rekan.

GANGGU KOMPANSI

Ukuran Flange (ID)

Ukuran Casing

WP

Ukuran Flange (ID)

Ukuran Casing

WP

11 "

5 1/2 "OD

2.000

11 "

7 5/8 "OD

5.000

11 "

5 1/2 "OD

3.000

13 5/8 "

8 5/8 "OD

2.000

11 "

5 1/2 "OD

5.000

13 5/8 "

8 5/8 "OD

3.000

11 "

7 "OD

2.000

13 5/8 "

8 5/8 "OD

5.000

11 "

7 "OD

3.000

13 5/8 "

9 5/8 "OD

2.000

11 "

7 "OD

5.000

13 5/8 "

9 5/8 "OD

3.000

11 "

7 5/8 "OD

2.000

13 5/8 "

9 5/8 "OD

5.000

11 "

7 5/8 "OD

3.000

11 "

9 5/8 "OD

10.000


Data Teknis saka
 Flange Adaptor Studded Ganda

FLANGE ADAPTER GANDA DIPELELA

Katrangan

Ketebalan flange (mm)

Katrangan

Ketebalan flange (mm)

2-1 / 16 "x5M Nganti 3-1 / 8" x5M                                           

70

11 "x15M Nganti 18-3 / 4" x15M      

256

2-1 / 16 "x10M Nganti 4-1 / 8" x10M                                    

80

11 "x5M Nganti 13-5 / 8" x5M       

144

3-1 / 16 "x10M Nganti 4-1 / 8" x10M                                    

130

13-5 / 8 "x10M Nganti 11" x10M      

267

3-1 / 16 "x10M Nganti 4-1 / 8" x10M                                   

80

13-5 / 8 "x3M Nganti 16-3 / 4" x2M  

150

4-1 / 16 "x5M Nganti 2-1 / 16" x5M                                  

75

13-5 / 8 "x19M Nganti 18-3 / 4" x15M

256

4-1 / 16 "x5M Nganti 3-1 / 8" x5M                                       

83

13-5 / 8 "x5M Nganti 18-3 / 4" x15M

256

4-1 / 16 "x2M Nganti 4-1 / 16" x5M                                     

80

18-3 / 4 "x15M Nganti 20-3 / 4" x3M

270

7-1 / 16 "x10M Nganti 13-5 / 8" x10M                                 

170

20-3 / 4 "x3M Nganti 18-3 / 4" x15M  

256

7-1 / 16 "x5M Nganti 13-5 / 8" x5M                                    

150

21-1 / 4 "x2M Nganti 18-3 / 4" x15M   

256


M
bijih Fitur:

Materi
Kelas

Lamaran

Awak, Bonnet, Pungkasan,
& Outlet

Bagian Kontrol Tekanan, Batang, Gantung Mandrel

AA

Layanan Umum

Baja Karbon / Paduan

Baja Karbon / Paduan

BB

Layanan Umum

Baja Karbon / Paduan

Baja tahan karat

CC

Layanan Umum

Baja tahan karat

Baja tahan karat

DD

Layanan Asem

Baja Karbon / Paduan

Baja Karbon / Paduan

EE

Layanan Asem

Baja Karbon / Paduan

Baja tahan karat

FE

Layanan Asem

Baja tahan karat

Baja tahan karat

HH

Layanan Asem

CRA iku

CRA "s

Foto Produksi

1
2
3
4
5
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita