Wit Natal lan Wellheads

Katrangan singkat:

Wit Natal lan Wellheads Standar sesuai karo API 6A Edisi 21 paling anyar, lan nggunakake bahan sing pas kanggo macem-macem kahanan operasi miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4
Kelas Bahan: AA ~ HH
Kebutuhan Kinerja: PR1-PR2
Kelas Suhu: LU


Detail Produk

Tag Produk

Wellhead lan wit Natal dening CEPAI digunakake kanggo ngebur sumur lan produksi minyak utawa gas, injeksi banyu lan operasi downhole. wellhead lan wit Natal dipasang ing sisih ndhuwur sumur kanggo nutup ruangan annular ing antarane casing lan tubing, bisa ngontrol tekanan wellhead lan nyetel tingkat aliran sumur lan ngeterake minyak saka sumur menyang jalur pipa.

Kita nggawe sumur lan wit Natal miturut standar API 6A babar pisan, uga bisa disedhiyakake kanggo nyukupi kelas bahan, kisaran suhu lan persyaratan level PSL & PR. Kita duwe macem-macem jinis wellheads kanggo pilihan OEM, kayata wellhead spool wellhead, sistem wellhead ESP, wellhead termal, wellhead injeksi banyu, wellhead hemat waktu, wellhead tubing dual, wellhead integral.

Spesifikasi Desain:
Wit Natal lan Wellheads Standar sesuai karo API 6A Edisi 21 paling anyar, lan nggunakake bahan sing pas kanggo macem-macem kahanan operasi miturut standar NACE MR0175.
Tingkat Spesifikasi Produk: PSL1 ~ 4 Kelas Bahan: AA ~ HH Kebutuhan Kinerja: Kelas Suhu PR1-PR2: LU

1
Jeneng Wit Natal & Wellheads
Model Wit Natal khas / Wellhead Panas Bumi / Wellhead Multiple lsp
Tekanan 2000PSI ~ 20000PSI
Dhiameter 1-13 / 16 "~ 7-1 / 16"
Makarya Temperatur  -46 ℃ ~ 121 ℃ (LU Kelas)
Tataran Materi AA 、 BB 、 CC 、 DD 、 EE 、 FF 、 HH
Tingkat Spesifikasi PSL1 ~ 4
Tingkat Kinerja PR1 ~ 2


Fitur Produk:

Desain, manufaktur, pengujian lan materi kabeh diikuti standar API 6A kanthi ketat
utamane kalebu kepala tabung, katup gerbang, katup keselak, flange ndhuwur, salib lan liya-liyane
Struktur Utama jinis pamisah, jinis integral lan tipe pipa dobel
Bisa dikontrol kanthi adoh saka sawetara katup safety lan sistem kontrol
Kasedhiya fungsi geni lan buktis bledosan
Wit Natal aman lan dipercaya. Operasi lan pangopènan sing gampang lan gampang

2
3

Mbijih Fitur:
KOMPETASI TUNGGAL DASAR
Dikembangake kanggo aplikasi sing ekonomi dadi pendorong utama. Iki bisa ditindakake tanpa kompromi kualitas utawa keamanan.
Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 5.000 sumur sumur lan ukuran rampung nganti kalebu 3 1/8 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing rada asem lan korosif.
◆ Nggunakake segel elastomer gangguan tertutup saka Energy Energy lan senyawa segel elastomer.

LENGKAP SINGLE ADVANCED
Dikembangake kanggo aplikasi sing kondhisi bisa dingerteni utawa bisa diprediksi. Konsep iki kalebu desain segel elastomer kepemilikan saka Energy Energy lan katup gerbang Model "1/1 ing seni".
Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 15.000 sumur psi lan ukuran rampung nganti 4 1/16 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem, korosif lan nalika ngasilake ing wilayah sing sensitif lingkungan utawa cedhak karo wilayah sing padhet (AA nganti FF).
◆ Lingkungan produksi kalebu minyak, gas, angkat gas lan kabeh operasi banjir lan injeksi nalika korosi bisa dadi masalah.
◆ Kasedhiya nganggo utawa tanpa port-line porting. Kasedhiya macem-macem port yen dibutuhake.
◆ Disertifikasi API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tes siklus tambahan kaya sing dibutuhake dening CEPAI.

LENGKAP TUNGGAL LAYANAN KRITIS
Dikembangake kanggo syarat produksi sing paling abot. Kalebu teknologi segel logam-menyang-logam paten Sistem Energi lan katup gerbang Model 120/130 sing ora elastomer.

Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 20.000 psi sumur lan ukuran jangkep nganti kalebu 7 1/16 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem, korosif lan nalika ngasilake ing wilayah sing sensitif lingkungan utawa cedhak karo wilayah sing padhet (AA nganti HH).
◆ Lingkungan produksi kalebu utamane tekanan tinggi lan produksi gas suhu tinggi.
◆ Gumantung saka komponen, rating suhu permukaan bisa nganti 450 ° F.
◆ Kasedhiya nganggo utawa tanpa porting garis kontrol terus. Kasedhiya macem-macem port yen dibutuhake.
◆ Nggunakake teknologi panyegelan logam-kanggo-logam paten saka Energy Energy.
◆ Disertifikasi API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah 300 siklus tambahan kaya sing dibutuhake dening CEPAI.

LENGKAP DUAL
Dikembangake kanggo kabeh macem-macem kelengkapan string tubing. Blok komposit bisa diatur ing endi sing paling cocog kanggo situs sumur Operator. Katup bisa madhep ngarep utawa sulih ing endi senar dawa madhep siji arah lan senar cekak 180 ° offset.

Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 10.000 sumur sumur lan ukuran jangkep nganti kalebu 4 1/16 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing manis utawa ora nguntungke, korosif.
◆ Lingkungan produksi kalebu minyak, gas, angkat gas lan kabeh operasi banjir lan injeksi.
◆ Kasedhiya nganggo utawa tanpa port-line porting. Kasedhiya macem-macem port yen dibutuhake.
◆ Desain Sistem Energi kanggo minimal minimal lan akses maksimal. Iki diowahi dadi penghematan biaya lan kahanan operasi sing luwih aman kanggo operator produksi.
◆ Nggunakake gangguan tertutup saka Sistem Energi lan segel elastomer lan senyawa segel elastomer. Kasedhiya nganggo penyegelan logam nganti logam yen dibutuhake.
◆ Disertifikasi API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tes siklus tambahan kaya sing dibutuhake dening CEPAI.

KOMPLETEN POMEN SUBMERSIBLE LISTRIK
Dikembangake kanggo aplikasi ESP utawa ESPCP. Sistem Energi wis distandardisasi ing opsi penetrator kanggo memenuhi kabeh persyaratan Operator tanpa kudu lali kudu njaga sistem sing efektif.

Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 5.000 sumur sumur lan ukuran rampung nganti kalebu 4 1/16 ".
◆ Dirancang kanggo Kelas 1 Divisi 1, Non-Kelas 1 Divisi 1, utawa opsi penetrator packoff kabel sederhana.
◆ Opsi penetrator wis dirasionalisasi kanggo nawakake keluwesan lan gampang instalasi.
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem utawa asem lan korosi.
◆ Lingkungan produksi kalebu minyak lan kompatibel karo operasi injeksi nalika korosi bisa dadi masalah.
◆ Kasedhiya nganggo utawa tanpa port-line porting. Kasedhiya macem-macem port yen dibutuhake.
◆ Nggunakake gangguan tertutup saka Sistem Energi lan segel elastomer lan senyawa segel elastomer.
◆ Disertifikasi API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tes siklus tambahan kaya sing dibutuhake dening CEPAI.

SISTEM ALIRAN ALIRAN TUBING-KURANG / FRAC
Dikembangake kanggo aplikasi angkat buatan kanggo Rod Pumps and Progressing Cavity Pumps (PCP). Kanggo nyedhiyakake pasar angkat-gaweyan kanthi luwih apik, Sistem Energi nambahake BOP Produksi Integral (IPBOP) menyang portofolio produk. IPBOP ngidini Operator mlebu ing bolongan sumur kanthi aman kanthi nutup batang utawa, yen batang kasebut dipisahake, ngidini wong bisa mbukak bolongan sumur kasebut.
Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 2.000 sumur psi lan ukuran rampung nganti 4 1/16 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem, korosif lan nalika ngasilake ing wilayah sing sensitif lingkungan utawa cedhak karo wilayah sing padhet (AA nganti FF).
◆ Lingkungan produksi minangka minyak nanging bisa diadaptasi supaya cocog yen operasi injeksi jejer nggawe lingkungan sing luwih korosif.
◆ Sanajan komponen independen bisa disedhiyakake, Integral Production BOP (IPBOP) bisa nggabungake bonnet kepala tabung, produksi BOP lan aliran tee, utawa kombinasi kasebut, ing sak unit.
◆ BOP Terpadu nawakake ngirit biaya yen dibandhingake karo tuku barang saben wong. Kajaba iku, jalur bocor potensial suda banget, lan dhuwure umume, sing kurang saka 50%, luwih aman kanggo Operator Produksi.
◆ Wedhus BOP duwe kemampuan ngetokake saka 0 nganti 11/2 "batang.

4
5

KOMPLET TUBING COILED
Dikembangake supaya operator bisa terus produksi saka sumur minyak lan gas angkat alami tanpa ana tenaga kerja sing utama. Sistem Energi wis ngalami macem-macem aplikasi tabung koil, kalebu panggunaan minangka tabung produksi awal kanggo ngganti pipa gabungan, lan digunakake minangka tali kecepatan ing jangkep sing wis ana, disemprotake menyang sumur sing ana, angkat buatan, angkat gas, jangkepane ESP lan konsentrik dobel senar

Fitur lan Wuku
◆ Tambah tabungan kanthi nyuda wektu rig pengeboran tetep ing lokasi.
◆ Nyilikake biaya tabung kanthi nyuda bolongan lan ukuran casing.
◆ Rampung luwih cepet tinimbang rig konvensional lan tabung gabungan.
◆ Nyegah karusakan formasi sing ana gandhengane karo cairan mateni.
◆ Kasedhiya ing kabeh utas API lan sambungan flange utawa kombinasi kalorone.
◆ Rating tekanan bisa dibandhingake karo tekanan pipa tabung sing dibunderaké.

BOP PRODUKSI INTEGRAL PUMPS CODITY ROD & PROGRESSING
Dikembangake kanggo ndhukung operasi sing apik ing proses penyelesaian gas alam saiki. Kajaba iku, sistem iki bisa digunakake kanthi apik kanggo aplikasi sing tarif produksi dhuwur mudhun kanthi cepet lan senar siphon ditambahake ing wektu mengko supaya bisa nambah produksi. Flange kepala tabung sing luwih cilik ngidini jangkep tanpa tabung kanthi ekonomis lan kanggo ngrampungake pipa tradisional. Jinis rampung iki ngilangi kabutuhan alat isolasi wellhead lan penghemat wit sajrone gawe bebrayan sumur, ngirit wektu lan dhuwit. Sistem kasebut ndhukung pipa gabungan standar utawa pipa koiled.

Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 15.000 sumur psi.
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem, korosif lan nalika ngasilake ing wilayah sing sensitif lingkungan utawa cedhak karo pedunung (AA nganti HH).
◆ Ngilangi kebutuhan alat Wellhead Isolation lan Tree Savers sing nyuda biaya alat sewa.
◆ Nyuda biaya sewa tumpukan fraktur amarga ukurane luwih cilik.
◆ Ngidini senar siphon bisa mbukak liwat XT, ndharat, lan dikemas. XT sing luwih gedhe banjur bisa dicopot lan diganti karo wit sing luwih irit sing cocog karo ukuran tabung lan tekanan produksi sumur sing mili.
◆ Uga kasedhiya kanggo digunakake karo Sistem DTO Wellhead sing nyedhiyakake tambahan wektu pengeboran lan tabungan rampung.

KOMPETI HORIZONTAL
Dikembangake supaya intervensi sumur bisa kedadeyan tanpa ngilangi XT lan garis aliran. Iki ngidini Operator njaga koneksi arus, mula nyuda biaya sing ana gandhengane karo nyambung maneh sumur lan nggawe sumur kasebut bisa dibalekake maneh kanthi luwih cepet.

Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 10.000 sumur psi lan ukuran rampung nganti lan kalebu 9 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem, korosif lan nalika ngasilake ing wilayah sing sensitif lingkungan utawa cedhak karo wilayah sing padhet (AA nganti HH).
◆ Lingkungan produksi kalebu angkat minyak, gas lan gas.
◆ Sederhana nggawe akses menyang tali tubing kanggo tenaga kerja.
◆ Nyedhiyakake akses luwih gampang kanggo Operator Produksi menyang katup gerbang.
◆ Yen wis rampung kanthi luwih gedhe, bisa nyuda dhuwur sing dibutuhake kanggo dek wellhead.
◆ Kasedhiya nganggo utawa tanpa port-line porting. Kasedhiya macem-macem port yen dibutuhake.
□ Nggunakake segel elastomer gangguan tertutup sistem energi Energi lan senyawa segel elastomer lan teknologi segel logam-nganti-logam sing dipatenake.
◆ Disertifikasi API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah tes siklus tambahan kaya sing dibutuhake dening CEPAI.

BESAR - KOMPLETI BORE
Dikembangake kanggo tarif aliran aplikasi sing luwih dhuwur lan aplikasi sing erosi amarga tarif aliran bisa uga dadi masalah. Konsep iki nggunakake teknologi paling anyar ing Energy Energy ing segel logam lan elastomer lan katup gerbang Model 120/130.

Fitur lan Wuku
◆ Kasedhiya nganti 15.000 sumur psi lan ukuran jangkep nganti kalebu 7 1/16 ".
◆ Cocog kanggo lingkungan sing asem, korosif lan nalika ngasilake ing wilayah sing sensitif lingkungan utawa cedhak karo wilayah sing padhet (AA nganti HH).
◆ Lingkungan produksi kalebu utamane tekanan tinggi lan produksi gas suhu tinggi.
◆ Gumantung saka komponen, rating suhu permukaan bisa nganti 450oF.
◆ Kasedhiya nganggo utawa tanpa porting garis kontrol terus. Kasedhiya macem-macem port yen dibutuhake.
◆ Teknologi paten logam-kanggo logam sing dipatenake nganggo Energy Energy.
◆ Disertifikasi API 6A, Lampiran F, PR-2 ditambah 300 siklus tambahan kaya sing dibutuhake dening CEPAI

TUBING CONVEYED ESP
Dikembangake supaya pompa selam bisa dijupuk kanthi intervensi sumur minimal lan karo unit tabung sing digulung. Sumur kasebut diprodhuksi metu saka anulus; mulane, streamline tetep utuh sajrone intervensi sumur. Kerugian ESP sing diakoni minangka pangopènan alami sing dibutuhake ing pompa downhole. Konsep desain iki ngidini pangopènan kedadeyan sajrone sawetara wektu kanthi metode penyelesaian ESP konvensional.

Fitur lan Wuku
◆ Kemampuan kanggo retrofit sumur sing ana lan latihan sumur anyar.
◆ Sambungan arus terus-terusan karo intervensi BOP.
◆ Layanan sing lengkap ing kahanan "urip kanthi apik".
◆ Isolasi kabel listrik lan sambatan kabel.
◆ Koneksi kerja cepet lan komplit.

TLP / KOMPETAR SPAR
Dikembangake kanggo nyedhiyakake akses wit garing menyang sumur laut subsea saka platform sikil ketegangan (TLP) lan SPAR.

Fitur lan Wuku
◆ Standar desain riser tunggal lan ganda kanggo kabeh aplikasi riser paling dhuwur.
◆ Kasedhiya nganti 15.000 psi wellhead lan ukuran rampung nganti 7 1/16 ".
◆ Gantungan penyetelan dawa sing tahan lemes lan sendhi riser supaya ora aktif kanthi cepet.
◆ Kemampuan pangukuran beban riser sing ngidini instalasi lan pangopènan sing gampang.
◆ Desain kompak sing nyuda bobot lan dhuwure kanggo watesan jarak sing adoh lan bobot awak saya akeh unit rampung banyu garing.
◆ Gunakake katup sing diwenehi tekanan penengah (6,650 psi) kanggo ngirit bobot.
◆ Multiple port lan garis kontrol terus-terusan.
◆ Nggunakake teknologi segel logam-nganti logam paten saka Energy Energy.
◆ Desain integral platform akses ngidini akses personel sing aman ing kahanan ruang sing sempit.

Foto Produksi

1
2
3
4
5
6
7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita