Babagan Kita

1
_MG_2045
1 002

- PERUSAHAAN KAMI -

Pusat HQ lan R&D klompok CEPAI dununge ing pusat finansial China - Shanghai lan pabrik kita mapan ing Zona Pangembangan Ekonomi Songhang Shanghai lan Zona Pangembangan Ekonomi Jinhu, ing bunder ekonomi Delta Sungai Yangtze.
Perusahaan kasebut kalebu 48000 meter persegi, lan 39000 meter persegi kanggo lokakarya kasebut. Kanthi luwih saka sepuluh taun pembangunan cepet, klompok CEPAI wis nyipta limang cabang, kalebu Shanghai CEPAI Investment Management Co, Ltd. KIST Valve Co., Ltd. CEPAI Group Valve Co., Ltd. CEPAI Group Pressure instrument Co., Ltd. CEPAI Group Instrument Co., Ltd. lan CEPAI Group Great Hotel Co., Ltd. Minangka perencanaan pasar, CEPAI Group didedikake kanggo nggawe pemasaran layanan lan sistem penjualan online saka omah lan luar negeri adhedhasar pasar sing ana. Nyekel "mbangun multinasional kanthi teknologi terkemuka lan layanan kelas siji" minangka target perjuangan kita, klompok kita mbudidaya nggawe pabrikan sing apik banget kanthi pengaruh sing gedhe ing instrumen kontrol, katup, lan lapangan mesin minyak bumi nggawe merek 'CEPAI' karo global sayembara

2R8A0232
2R8A0695

Posisi sadurunge kanggo pelatihan personel lan R&D teknologi uga strategi pangembangan minangka karya pionir sing hebat sing digawe para pimpinan CEPAI sajrone puluhan taun, lan strategi pangembangan "perusahaan teknologi teknologi wis dikonfirmasi ing wiwitan perusahaan. Ngadhepi pesaing sing kuat lan pasar sing saya parah, perusahaan kami wis nggawe pusat perencanaan pemasaran lan institusi R&D ing Shanghai ing taun 90an. Saiki, klompok CEPAI wis ngontrol akeh teknologi utama lan sawetara bagean teknologi inti kanggo bangsa lan Shanghai, lan nggawe produk R&D sing unik. CEPAI duwe peralatan modern sing komprehensif, kayata pusat pamrosesan, mesin inspeksi, alat mesin CNC, permukaan plasma, ruang analisis fisik lan kimia, lini produksi pernis stoving, perakitan katup lan nginstal lini produksi, assembling instrumen lan nginstal lini produksi, lokakarya perawatan panas , peralatan pembersih awake dhewe, lini produksi pemancar tekanan / tekanan diferensial lan liya-liyane. Sauntara kuwi, klompok CEPAI wis terus-terusan nyedhiyakake kekuwatan tenaga kerja, sumber daya fisik lan finansial kanggo nggawe lan ningkatake properti lan kualitas produk. Klompok CEPAI wis nggawe hubungan kerja sama karo Universitas Chongqing, Institut Instrumentasi Otomatisasi Shanghai, Universitas Jiao Tong Shanghai, Universitas Nanjing Tenggara, lembaga otomasi Shenyang, lembaga peralatan mesin petroleum Shan Dong lan liya-liyane. Lan produk sing ditandhani katup CEPAI lan instrumen CEPAI wis akeh digunakake ing macem-macem industri, kayata minyak bumi, kimia, industri ekstraktif, baja, obat-obatan, panganan, tekstil, industri perang, ora jelas, nggawe kapal, penerbangan lan liya-liyane, lan entuk reputasi apik ing para pelanggan.

CEPAI khusus ing layanan R&D, pabrik, adol lan kontrak EPC saka macem-macem peralatan tekanan tinggi minyak lan gas, sistem keselak lan mateni, katup gerbang lempengan, katup bola kanthi diameter gedhe, katup, katup lendhut, katup plug, lendhut separator -gas lsp. Kabeh produk ditindakake kanthi standar API-6A, API-6D, API-16C.CEPAI bisa nyedhiyakake paket solusi pangembangan kanthi wektu sing paling cedhak. Akeh pelanggan miwiti kerja sama karo CEPAI saka nangani priksaan pangembangan, kesengsem CEPAI nanggapi kanthi cepet, keahlian sing akeh lan layanan sing anget, dheweke ngerti yen CEPAI minangka mitra sing digoleki, mula kerja bareng sing wis suwe. CEPAI kasengsem karo kabutuhan sampeyan lan siyap nyedhiyakake solusi mandeg sing bisa ngluwihi pangarepan sampeyan

15a6ba391
14f207c91

CEPAI bisa digunakake karo kontraktor pengeboran, produsen minyak & gas, operator pipa, refiner lan pamilik proses liyane kanggo ngontrol proses nyetel langsung, ngukur lan meksa tekanan lan aliran. Kanggo ngetutake standar API (American Petroleum Institute) CEPAI Group wis nandur modhal luwih saka 50 yuta USD kanggo nyiyapake salah sawijining basis produksi sing khusus nggawe API 6A, API 6D, peralatan API 16C, barang aksesoris sing gegandhengan. 

Kanthi integrasi ekonomi global saiki, wong-wong CEPAI berjuang nggawe merek "CEPAI" internasional. CEPAI mbesuk --- bakal ditrapake kanggo instrumen, katup, lan industri mesin minyak salawase. Apa maneh, Grup CEPAI darmabakti kanggo nggawe merek kanthi pengaruh internasional lan menehi kontribusi kanggo masyarakat kanthi tujuan nggawe perusahaan transnasional teknologi terkemuka.

- Watch Us in Action! -

Perusahaan kasebut minangka pimpinan Nasional iv, Pusat Pabrikan Fleksibel Karo Jumlah Staff Operasi sing Berkualifikasi Tinggi.
Klompok CEPAI duwe lokakarya pemrosesan mesin 35000 meter persegi. Kanggo memenuhi persyaratan ngasilake katup kanthi level ON lan level tinggi, ana lathes vertikal ing 3,5 lan 2 meter, lathes latal ing 1,8, 1 .25 meter Apa maneh, kanggo nambah proses presisi lan kompatibilitas bagean, ana alat mesin CNC khusus, lan area pusat pemrosesan ing lokakarya mesin, sing digunakake kanggo nindakake produksi tutup kanggo katup kanthi panggunaan penting lan struktur rumit utawa kanggo pelanggan kanthi panjaluk khusus.
Teknik Pangolahan sing Apik banget, Sistem Jaminan Kualitas Sempurna, Jaminan Kualifikasi CEPAI sing Mupangat Kanggo bagean Apa wae. CEPAI duwe peralatan modern sing komprehensif, kayata pusat pamrosesan, mesin inspeksi. Mesin CNC. lumahing plasma Ruang analisis fisik lan kimia, lini produksi varnis stov, perakitan katup lan nginstal lini produksi, assembling instrumen lan instal lini produksi, lokakarya perawatan panas, peralatan reresik awake dhewe. instrumen suhu produksi tekanan / tekanan tekanan diferensial, instrumen aliran lan lini produksi instrumen level Kangge, klompok CEPAI terus-terusan nyedhiyakake kekuwatan tenaga kerja, sumber daya fisik lan finansial kanggo nggawe lan ningkatake properti lan kualitas produk.
Fasilitas hardware canggih kanggo njamin CEPAI sing luwih kuat ing kompetisi pasar katup. CEPAI dadi pemimpin utama kanggo ngenalake peralatan produksi canggih internasional, kayata pusat mesin CNC kanggo nganyari lan nganyari fasilitas perangkat keras ing industri sing padha, sing njamin tingkat maju internasional kanggo produk kita.

21

Kapasitas Riset lan Pangembangan Ndhukung Perusahaan supaya Terus Target kanthi Dhuwur Kanggo Selawase.
CEPAI duwe tim riset lan pangembangan kanthi pendhidhikan sing dhuwur, katrampilan sing dhuwur lan katrampilan sing dhuwur. Pusat riset & pangembangan katup provinsi utamane kalebu peneliti senior sing ditrapake kanggo riset lan nggawe katup lan produk teknis liyane sing duwe hak intelektual dhewe. Kangge CEPAI kerja sama karo sawetara universitas terkenal kayata Institut Otomasi Otomasi Shanghai. Universitas Shanghai Fudan, Universitas Shanghai Jiao Tong, Universitas Nanjing. Universitas Jiangsu, Universitas Aeronautika lan Astronautika Nanjing (NUAA) lan liya-liyane kanggo ngembangake produk sing paling maju adhedhasar asimilasi pengakuan canggih lan ngenalake teknologi canggih.

41

Dadi sukses adhedhasar inovasi ilmiah lan teknologi, nyiyapake dhasar kanggo pengembangan perusahaan mbesuk. CEPAI ora ngupayakake usaha kanggo nggayuh konsep inovasi teknis, teknologi inti, taline lan peralatan paneliten.
Perusahaan kasebut minangka Pimpinan Nasional ing Pusat Manufaktur Fleksibel kanthi Jumlah Staf Operasi sing Berkualifikasi Tinggi.
Klompok CEPAI duwe lokakarya pemrosesan mesin 25000 meter persegi. Kanggo memenuhi persyaratan katup produksi kanthi tingkat ON lan level gedhe, ana lathes vertikal ing 3,5 lan 2 meter, lathes horisontal ing 1,8, 1 .25 meter Apa maneh, kanggo nambah proses presisi lan kompatibilitas bagean, ana alat mesin CNC khusus, lan area pusat pemrosesan ing lokakarya mesin, sing digunakake kanggo nindakake produksi tutup kanggo katup kanthi panggunaan penting lan struktur rumit utawa kanggo pelanggan kanthi panjaluk khusus.
Inspeksi ketat sing dileksanakake liwat Pilihan Bahan, Proses Casting, Majelis lan Debugging Saben Apare lan Bagian Aksesoris.

31
51

Perusahaan iki duwe pusat pengawasan lan pengujian kualitas modern kanthi perawatan panas, analisis kimia, analisis spektral, analisis metalografi, analisis kinerja mekanik, pengujian sinar, pengujian ultrasonik, pengujian partikel magnetik, pengujian tekanan medium lan tekanan gedhe kanggo katup lan sapanunggalane.
Adhedhasar konsepsi kualitas yaiku umur perusahaan lan reputasi minangka basis perusahaan, perusahaan kita nggawe sistem jaminan kualitas kanggo nindakake kontrol kualitas kursus kanggo produk. CEPAI duwe kabeh prosedur kontrol kualitas kanggo duweke dhewe Saka mlebu bahan baku lan bagean outsourcing, mesin bagean nganti kontrol kualitas metu saka produksi rampung, sistem manajemen jaringan komputer diterapake lan file kualitas produk digawe supaya bisa mujudake manajemen ketertiban produk. kanthi negesake kabijakan kualitas pelanggan sing dipusatake kanggo nyadari keluhan nol saka para pelanggan, adhedhasar sistem kanggo ngupayakake nol produk, kita terus maju kanthi maju kanthi maju supaya proyek bisa memuaskan pelanggan supaya bisa memenuhi permintaan lan pangarepan pelanggan.