Tujuane CEPAI yaiku supaya kabeh staf fokus marang kualitas, kanggo mesthekake produk sing digawe CEPAI tanpa cacat, coba sing paling apik kanggo memenuhi syarat sampeyan
  • Two piece cast fixed ball valve

    Katup werni cor rong potongan

    Rong Katup Bola Trunnion Cast diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Ball Trunnion Cast Two Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Two piece forged fixed ball valve

    Katup werni ditempa loro potong

    Two Valve Forged Trunnion Ball Valve diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Bola Trunnion Semprot Rong Bahan kanggo macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Three piece cast fixed ball valve

    Katup werni cor telung potong

    Three Valve Cast Trunnion Ball Valveproduksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium kasebut ing pipa. Pilih Katup Bola Trunnion Cast Three Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Three piece forged fixed ball valve

    Katup bal ditemplek telung potong

    Katup Ball Trunnion Forged Tiga Piece sing digawe dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Bola Trunnion Forged Tiga Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Forged steel lift check valve

    Katup mriksa angkat baja palsu

    Katup Piston Check Forged sing digawe CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Piston Priksa Forged kanthi macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Two piece casting floating ball valve

    Katup werni casting rong potongan

    Rong katup bal ngambang sing digawe dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup werni ngambang rong bahan kanggo macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.
  • Two piece forging floating ball valve

    Loro potong katup bal sing ngambang

    Two Valve Forged Floating Ball Valve diprodhuksi dening CEPAI umume digunakake kanggo mblokir utawa nyambung medium ing pipa. Pilih Katup Ball Floating Forged Two Piece saka macem-macem bahan sing bisa digunakake kanggo banyu, uap, minyak, gas cair, gas alam, gas, asam nitrat, karbamida lan medium liyane.