2017.30.3 Perusahaan Oman Layanan Minyak

Sugeng rawuh Pak Shan saka Oman marani Cepai

Tanggal 30 Maret 2017, Pak Shan, manajer umum Perusahaan Jasa Perminyakan Timur Tengah ing Oman, dikancani karo panjarwa Pak Wang Lin, nekani Cepai dhewe.

Iki kunjungan pertama Pak Shan menyang Cepai. Sadurunge lelungan iki, Liang Yuexing, manajer perdagangan manca perusahaan, ngunjungi Perusahaan Layanan Perminyakan Timur Tengah lan ngenalake pangembangan lan produk Cepai marang Pak Shan. Mula, Pak Shan pancen ngarep-arep plancongan ing Cepai iki.

Sawise riko sedino, Pak Shan dolan kanthi serius ing lokakarya produksi, peralatan inspeksi, lokasi perakitan lan kualitas macem-macem produk perusahaan. Dheweke duwe negosiasi bisnis sing jero lan rinci karo Liang Yuexing, manajer departemen bisnis perdagangan asing perusahaan kita. Loro-lorone wis entuk konsensus kerja sama sales sales.

Sadurunge mangkat, Pak Shan muji perusahaan kasebut, lan pengin perusahaan bisa dadi luwih kuat lan sukses, lan kerja sama karo perusahaan bakal dawa lan nyenengake!

1
2

Wektu kiriman: Nov-10-2020