18 Maret 2017 - Pelanggan Mesir Pak Khaled

Sugeng rawuh klien Mesir saka Pak Khaled lan mitrane kanggo ngunjungi Cepai

Ing esuk tanggal 18 Maret 2017, papat klien Mesir, Pak Khaled lan Pak hangcame menyang Kulon kanggo kunjungan lan pengawasan, diiringi manajer perdagangan asing Liang Yuexing ..

Ing 2017, perusahaan kita nggunakake introduksi bakat ing agenda prioritas. Ing wiwitan taun, perusahaan kita merekrut insinyur katup Mesir, Adam, Adam sing bakal bertanggung jawab kanggo teknologi katup perusahaan lan pangembangan pasar Timur Tengah. . Sawise sawetara wektu, Pak Adam ngerti tenan babagan kualitas produk lan kekuwatan pabrik perusahaan kita, lan kanthi sabar ngundang klien Mesir ngunjungi Cepai.

Sawise kunjungan lan pengawasan sedina, Pak Khaled lan mitra-mitrane ngalem tenan marang perusahaan kita lan menehi kekarepan kanggo entuk hubungan bisnis jangka panjang karo perusahaan katup sing kuat ing China, lan uga gelem menehi hasil karo Cepai kanggo produksi.

1
2
3

Wektu kiriman: Nov-10-2020