8 Maret 2017 Bestway oilfield Inc.

Sugeng rawuh Mr.Gus.Dwairy, kepala BESTWAY OILFIELD INC., AS, nuntun delegasi kanggo ngunjungi CEPAI.

Ing tanggal 8 Maret 2017, kepala ING PUNCI TERBAIK INIL., Mr.Gus Dwairy, Mr.Ronny. Dwairy lan Mr. Li Lianggen teka ing Cepai kanggo dikunjungi lan diselidiki kanggo ngrembug babagan urutan produk mesin minyak bumi ing 2017.

1
2

Ing taun 2017, kabeh industri mesin minyak mekar. Sawise Festival Taun Anyar Cina, jumlah pesenan produk domestik lan manca saya tambah. Perusahaan kita nambah upaya rekrutmen lan merekrut operator teknis lini produksi sing akeh, sing dadi landasan sing kuat kanggo pengiriman pesanan sing dijamin kualitas lan jumlah ing 2017.

Bestway Oilfield Inc. Amerika Serikat wis mriksa kanthi ketat babagan produksi, pengujian, peralatan perakitan lan lingkungan produksi perusahaan kita. Dheweke uga nyoba njaluk rincian liyane kanggo ngerti proses sistem kualitas perusahaan kita. Dheweke memuji kapasitas produksi lan manajemen perusahaan. Dheweke ngandelake kapercayan marang produk sing diwenehake Cepai, lan dheweke gelem nggawe luwih akeh pesen marang Cepai.

Kita bertekad kanggo ngupayakake luwih lanjut ing taun 2017 lan supaya dodolan saya dhuwur!


Wektu kiriman: Nov-10-2020