11 November 2018 stream flo perusahaan Kanada

Sugeng Rawuh Kanada Stream Flo Company ngunjungi cepai

Jam 14:00 sore tanggal 11 November 2018, Curtis altmiks, direktur tuku global Stream Flo Company ing Kanada, lan Trish Nadeau, auditor rantai pasokan, diiringi Cai Hui, manajer umum perusahaan Shanghai, marani cepai kanggo diselidiki. Pak Liang Guihua, Ketua cepai, dikancani kanthi anget.

1

Perusahaan Stream Flo didegake ing taun 1969, minangka distributor peralatan perakitan minyak bumi paling gedhe ing Kanada, lan produke diekspor menyang luwih saka 300 negara ing saindenging jagad. Kanthi mekar pasar mesin minyak bumi taun iki, bisnis global Stream Flo Company berkembang kanthi cepet, amarga kabutuhan pembangunan, dheweke kudu golek luwih akeh suplier katup lan aksesoris ing China.

Diiringi manajer umum CEAPI, tim Stream Flo Company mriksa proses produksi lan produksi produk CEPAI saka bahan baku, mesin kasar, perawatan panas, pagawean, majelis, inspeksi pabrik lan macem-macem proses manufaktur. Sajrone pamriksan, Trish Nadeau nggatekake khusus babagan perawatan rinci produk CEPAI ing proses manufaktur, kayata manajemen traceability lan proteksi tampilan produk lan sapanunggalane, lan asile kepenak banget.

2

Proses pamriksa kabeh nyenengake lan nyenengake. Perusahaan Stream Flo percaya marang kapasitas produksi CEPAI lan kemampuan operasi sistem mutu. Curtis altmiks ujar ing rapat kasebut manawa dheweke kepengin nggawe kemitraan sing ramah lan kerja sama karo CEPAI. Ketua Mr.Liang uga matur nuwun sanget marang tim Stream Flo amarga wis entuk wektu metu saka gaweyane sing akeh kanggo ngunjungi Cepai. Dheweke uga ujar manawa CEPAI bakal ngupayakake luwih akeh babagan kualitas produk lan wektu pangiriman kanggo memenuhi persyaratan Stream Flo Company.

3

Wektu kiriman: Nov-10-2020