Sugeng rawuh Pak Paul Wang, Ketua Pabrik Internasional C&W Amerika Serikat kanggo ngunjungi perusahaan lan menehi pandhuan kanggo tugas kita.

Jam 9:00 esuk tanggal 7 Maret, Paul Wang, Ketua Fabricator Internasional C&W Amerika Serikat, diiringi Zhong Cheng, manajer cabang Shanghai, dheweke teka ing Cepai Group kanggo dikunjungi lan diselidiki. Pak Liang Guihua, Ketua Grup Cepai, kanthi semangat ngancani dheweke.

Wiwit taun 2017, pasar produk mesin minyak bumi lan internasional wis pulih, lan panjaluk mesin petroleum domestik, katup lan produk aksesoris ing pasar asing uga saya tambah, sing uga ndadekake Cepai Group ngatasi peluang lan tantangan anyar. 

Kesempatan kasebut gumantung saka pesanan sing saya akeh, dene tantangane kudu terus nambah kekuwatan perusahaan supaya bisa ngatasi permintaan pasar sing saya owah.

Ketua Wang, diiringi personel manajemen teknis, kualitas lan produksi Grup Cepai, kanthi tliti ngunjungi lan mriksa kabeh proses wiwit bahan baku nganti rampung, perawatan panas, perakitan lan pamriksan. proses produksi kanggo njamin 100% kualifikasi produk lan aksesoris.

Ketua Wang seneng lan wareg karo kabeh proses inspeksi. Dheweke percaya tenan marang kapasitas produksi lan jaminan kualitas Cepai, lan mratelakake kekarepane nggawe kemitraan jangka panjang karo kita. Cepai uga bakal dadi jajan karo gabung karo perusahaan C&W!


Wektu kiriman: Sep-18-2020